ابزار های حرفه ای
ابزار های کاربردی
مطالب آموزشی

چند نکته در مورد خرید و نگهداری لوستر


lustrsazan

روشنایی و نور منزل یکی از مهم ترین مسائل در محل زندگی و کار همگی ما محسوب میشود.مخصوصا در ساختمان های مدرن و جدید که میزان نور وارد شده از طریق پنجره ها ،به شدت کاهش پیدا کرده است.اینکه میزان روشنایی و نوع آن در محیط به گونه ای باشد که افراد از حضور در آن فضا احساس ناراحتی نداشته باشند بسیار پر اهمیت است.

در این میان لوستر علاوه بر وظیفه نور پردازی ،یکی از عناصر مهمی است که در کنار دکوراسیون محیط، موجب جلوه گری و نمای بهتر فضای منزل یا محل کار خواهد بود.

بنابراین انتخاب نوع و مدل لوستر برای همگی ما پر اهمیت خواهد بود.اینکه متناسب با عناصر موجود در محیط،از لوستر مدرن استفاده نمایید یا لوستر برنزی ، لوستر کریستالی انتخاب کنید یا لوستر چوبی نکته ای است که باید در کنار سلیقه و ذوق شخصی خودتان نیز در نظر بگیرید.

به همین خاطر توصیه می کنیم قبل از خرید حتما سری به فروشگاه اینترنتی لوسترسازان بزنید و از تنوع بسیار زیاد محصولات لذت ببرید.شاید دیگر نیازی به مراجعه به بازار نداشته باشید.

در کنار انتخاب نوع لوستر برای محیط مورد نظر،فراموش نکنید که نوع نور و نورپردازی فضا شاید از خود لوستر بسیار مهم تر باشد. نور محیط نباید آنقدر کم باشد که فضا شبیه به سینما شود و یا انقدر زیاد که شبیه استادیوم ورزشی!

سعی کنید حتما از نور های تلفیقی استفاده نمایید.به این معنی که نور نه کاملا زرد باشد و نه کاملا سفید.اما اگر اجبار به استفاده از یک طیف رنگی را دارید.نور زرد به نور سفید اولویت بیشتری دارد.

در کنار همه این توضیحات اما بعد از خرید لوستر،نظافت و نگه داری از آن بسیار مهم است.این که چه وقت یک لوستر باید تمیز شود،کاملا بستگی به محیطی دارد که در آن حضور دارید.میزان گرد و خاک و حتی دوده موجود در فضا کاملا می تواند بر میزان روشنایی و جلوه لوستر شما تاثیر گذار باشد.

گرد و غبار و دوده علی الخصوص بر عمر لامپ ها بسیار اثرگذار خواهد بود و موجب کاهش عمر آن ها خواهد شد.اینکه در طول سال به نظافت لوستر ها بپردازید و آن را به روزهای پایانی سال و خانه تکانی آن موقع موکول نکنید،نکته ای است که هم به نظافت کلی محیط کمک خواهد کرد و هم دردسر کمتری برای مردان خانه به وجود می آورد!

برای نظافت لوستر ها ابتدا لازم است که ابزار لازم را با توجه به نوع لوستر فراهم کنید، تا علاوه بر نظافت ،کمترین زمان را بدون روشنایی سپری نمایید.

ابتدا برق را قطع کنید.بهتر است که برق لوستر را از داخل جعبه فیوز منزل قطع کنید تا اگر احیانا ایرادی در نحوه سیم کشی برق ساختمان وجود دارد،خطری متوجه شما نباشد.لامپ ها را باز کنید و آن ها را به وسیله مخلوط آب و صابون تمیز نمایید.فراموش نکنید که روی نردبان و یا چهارپایه مکان مناسبی برای نظافت لامپ ها نیست!بهتر است با حوصله برروی زمین این کار را انجام دهید.

برای نظافت بخش های کریستالی لوستر مخلوطی را شامل یک قسمت الکل و سه قسمت آب تهیه کنید و آن ها را در محلول غوطه ور نمایید تا تمامی آلودگی ها از روی آن پاک شود.

برای نظافت لاله ها و حباب ها نیز بهتر است از محلول آب و صابون استفاده نمایید.۳۰ دقیقه،زمان کافی برای قرار دادن آن ها در محلول و سپس تمیز کردن آن هاست.فراموش نکنید که در انتها به وسیله یک پارچه نخی آن ها را خشک نمایید.

برا تمیز کردن بدنه لوستر ها بهترین گزینه پارچه نمناک است.به دلیل نوع آلیاژ بدنه لوستر و یا نوع آبکاری آن بهتر است که از مواد شوینده استفاده نکنید.اما در صورتی که حس میکنید کاملا تمیز نشده است،می توانید از مخلوط رقیقی از آب و صابون استفاده نمایید.البته این کار در لوستر های چوبی توصیه نمی شود.

در لوستر های چوبی می توانید پس از نظافت کامل از پولیش های مخصوص چوب،به میزان کم برای براق شدن بدنه لوستر استفاده نمایید.

در انتها فراموش نکنید که هر بخشی را که تمیز میکنید، کاملا خشک کرده و هیچ گونه رطوبتی برروی آن باقی نباشد.

منبع : https://lustrsazan.com