ابزار های حرفه ای
ابزار های کاربردی
مطالب آموزشی

ایده پردازی و خلاقیت در تبلیغات

دنیایی که در آن به سر می بریم، دنیایی پویا و واجد دو ویژگی عمده "منابع محدود" و "نیازهای نامحدود" است. سرعت افزایش نیازها بیش از سرعت رشد منابع مالی می باشد و به این ترتیب فاصله بین منابع و احتیاجات روز به روز بیشتر می شود. لازمۀ حیات در چنین دنیایی، بهره گیری از الگوهای نوین تبلیغاتی است که به پیاده سازی افکار نو و مفاهیم جدید در بستری از واقعیات منجر می شود.
سرعت پیشرفت تكنولوژی از سال 1995 میلادی تاكنون به حدی بالا بوده است كه‌‌ می‌توان گفت که جهان امروز به جهان به تصویر كشیده شده در افسانه‌های علمی و تخیلی آن زمان شباهت دارد.
یکی از عرصه های تکنولوژی که در دو دهه گذشته پیشتاز نوآوری و پیشرفت بوده است، صنعت تبلیغات و دقیق تر دیجیتال مارکتینگ که زندگی بشر را به تدریج به خود وابسته کرده به نحوی که امروزه شاید به جرأت بتوان گفت تبلیغات بخشی از زندگی روزمره و یا فعالیت های اقتصادی و حرفه‌ای برای بیشتر مردم شده است.
یکی از مهم‌ترین ابعاد هر کسب‌وکاری، کوچک یا بزرگ، خرده‌فروش یا بنگاه به بنگاه (B to B) است. در بازار رقابتی امروز، استراتژی برند قوی و مؤثر، مزیت عمده‌ای به شمار می‌رود. برندِ شما، اعتبار شما در نزد مشتری است. برند به مشتریان شما می‌گوید که چه انتظاری از محصولات و خدمات شما داشته باشند و اینکه تفاوت آنچه شما ارائه می‌دهید با آنچه رقبای‌تان عرضه می‌کنند، چیست.
ایده هاي خلاقانه، قلب یک برنامۀ تبلیغاتی محسوب می شوند. ماموریت اصلی، ترجمۀ اهداف ارتباطی مشتري به پیام هاي جذاب، قابل درك است. تجربه ثابت نموده است که تبلیغات پراکنده بدون برنامه و فاقد چشم اندازهای استراتژیک به نتیجه مطلوب نمی رسد. تحقیقات بازار، شرکت را از وضعیت رقبا روندهای آتی بازار و رفتار مصرف‌کننده آگاه نموده و تصمیم‌گیری درست و اثربخش را مقدور می‌سازد.
امروزه تبلیغات را می توان به چند بخش تقسیم کرد.
بخش مجازی یا دیجیتال مارکتینگ که شاخص ترین بخش آن طراحی سایت می باشد. بخش هدایای تبلیغاتی جهت ماندگاری در ذهن مشتریان. بخش کاراهای چاپی که میتوان به طراحی کاتالوگ در این بخش اشاره کرد.
و در آخر بخش تیزر تبلیغاتی که خود شامل چندین بخش مختلف میشود.
خلق تبلیغات جذاب کار دشواری نیست، حتی می میتوان ادعا کرد فرمول ساده ای نیز دارد.